Samenkomsten

EXTRA:  Van de drie studie avonden met Ds. Willem Glashouwer is er één gehouden. Het Thema van de avonden is “De Eindtijd”. In het Ontmoetingshuis om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. De twee andere data zijn: maandag 22 oktober en 5 november.

Maandag 22 oktober  de tweede van drie studieavonden met Ds. Willem Glashouwer, in het Ontmoetingshuis, 19.30 uur, zaal open 19.15 uur.
Onderwerp: “De Eindtijd”.   Van harte welkom!
Ds. Glashouwer: Als ‘president’ ben ik verbonden aan Christians for Israel International, de internationale tak van Christenen voor Israël, met afdelingen in ruim veertig landen. In die hoedanigheid reis ik de hele wereld over om te spreken over Gods plan met Israël, de kerk en de volkeren. Ik heb theologie gestudeerd, was jarenlang verbonden aan de Evangelische Omroep en de Evangelische Hogeschool, diende twee (hervormde) gemeenten als predikant, en heb diverse boeken geschreven. Van het boek Waarom Israël? zijn inmiddels vele vertalingen verschenen.’

Zaterdag 3 november           Cheshvan 25        Chajjé Sarah (Over het leven van Sarah)
Spreker: Kees Brakshoofden
Aanvang 10.30 uur. Met kinderdienst.

Maandagavond 5 november derde studieavond met Ds. Willem Glashouwer, in het Ontmoetingshuis, aanvang 19.30 uur, zaal open 19.15 uur.
Onderwerp: “De Eindtijd”.   Van harte welkom!

Zaterdag 17 november          Kislev 9              Wajjitzé (“En Hij ging uit”)
Spreekster: Dicky van Ommeren
Maaltijd van Jeshua
Aanvang 10.30 uur. Met kinderdienst.