Samenkomsten

Shabbat (zaterdag)  4 April  –  Shabbat – Nissan 10   –  Tsav- (beveel)
Spreker: Jan-Willem van de Bosch via internet

Vanwege de regeringsmaatregelen rond het Corona virus is het ontmoetingshuis niet voorlopig niet voor het publiek toegankelijk, derhalve zal er geen fysieke samenkomst kunnen zijn!

U kunt onder dit bericht de verkondiging van Jan-Willem van den Bosch beluisteren en/of downloaden. Het is onze wens dat ook voor u de beluistering van deze verkondiging tot zegen zal zijn.

Wij wensen een ieder van u van harte
SHABBAT SHALOM!

De dienstleider deze Shabbat is Koos Kannegieter, hij heeft het volgende programma samengesteld. U kunt door aanklikken de afzonderlijke onderdelen beluisteren. Dit geld ook voor de droosje / prediking, die helemaal onderaan ook te downloaden is.

Opening:

 

Lied Shabbat shalom:

 

Shema:

 

Kinderzegen:

 

Droosje / preek Jan Willem van den Bosch
Parasha Tsav- Hebreeën 10:

 

Zegen:

Download hier de droosje / preek door met rechtermuisknop hier te klikken en te kiezen voor “Link opslaan als”

Jan-Willem vanden Bosch: 28 jaar geleden werd ik geboren en groeide op in Woerden. Al heel jong wilde ik de Heer dienen en over Hem vertellen. Daarom koos ik voor theologie studie in Utrecht, waarna ik twee jaar als predikant werkzaam ben geweest in de Hervormde Gemeente van Piershil, een klein dorpje in de Hoeksche Waard. Daar leerde ik mijn vrouw Joceline kennen. We waren allebei geïnteresseerd in de Joodse wortels van het christelijke geloof. Na Bijbelstudie en gebed kon ik mij niet meer vinden in de kinderdoop en eigenlijk wilden we ook al langere tijd de Bijbelse feesten vieren. Dit maakte dat ik niet langer werkzaam wilde zijn als predikant binnen de PKN; in april 2018 zijn we gestopt. We zoeken en bidden voor nieuw werk, een nieuwe woning en een nieuwe manier om God te kunnen dienen. Op 31 juli 2018 werd onze zoon Azarjah geboren. Zijn naam betekent ‘God is Helper’.
Voor mijn onderwijs zijn drie dingen heel belangrijk: Yeshoea staat altijd centraal, de Torah als levensonderwijs en de Heilige Geest om er kracht en leven aan te verlenen.Het boek van zijn hand: “In Geest en waarheid” is onlangs verschenen.

 

 

Yom shelishi (woensdag)  8 April – NISSAN 14PESACH
Sederavond – Geen samenkomst!
De Sedermaaltijd wordt op gezinsniveau in de huizen gevierd.

Shabbat (zaterdag)  11 April  –  Shabbat – Nissan 17  
Spreker: Kees de Vreugd via internet

Woensdag 15 April – Laatste dag Chag HaMatsot – Nissan 21
Spreker: Henk Rijstenberg via internet

Shabbat (zaterdag) 18 April – Shabbat – Nissan 24
Spreker: Henk Rijstenberg via internet

Shabbat (zaterdag) 25 April – Shabbat – Ijar 1
Spreker: Jaap de Vreugd via internet